søndag den 17. maj 2015

Ny produkter til en aldrende befolkning

Vi lever i en tid med en aldrende befolkning. Heldigvis lever folk længere, men desværre føder de færre børn end deres mødre. Samfundsøkonomisk er denne demografiske udvikling en stor udfordring, men for den enkelte virksomhed er der gode muligheder, og der er således opstået en velfærdsteknologisk industri.

CarePartner er en af de danske virksomheder, der lever af at levere velfærdsteknologiske løsninger til ældre mennesker. De fører eksempelvis en prisbelønnet fransk faldalarm, som automatisk sender efter hjælp i tilfælde af fald. Den bruges på plejehjem og i private hjem i hele Frankrig og er under udbredelse i Skandinavien.

CarePartner leverer også produkter, der kan afhjælpe inkontinens hos ældre, syge og handicappede. Med de unikke vaskbare løsninger forener DryMed komfort og æstetik med en økonomisk og miljømæssig fordel. DryMed vaskes præcist som alt andet tøj og har en unik absorberingsevne. Såvel pasform som absorberingsevne holder vask efter vask. DryMed har sortimenter til både mænd og kvinder, der ønsker et aktivt liv. Udover indlæg og bleer kan man få DryMed undertøj, der ligner almindeligt undertøj, samt sengetøj, der ligner almindeligt sengetøj. Som tilbehør kan man få en vaskepose med fugtbarriere.

CarePartner fører endvidere en serie greb fra tyske Mobeli: Fleksible håndgreb med sugekopper og vakuumsikring, som man kan bringe med sig overalt på besøg og rejser. Grebet sættes op uden værktøj, typisk på badeværelset og i soveværelset. Det er kort sagt en ekstra hånd, når du har brug for en.


Alle CarePartners produkter har videnskabelig veldokumenteret effekt fra lande, Danmark har tillid til. Der er tale om innovative og intelligente løsninger i forhold til de nuværende alternativer. Prisen er ydermere rimelig set i forhold til det problem, som produktet skal afhjælpe. 

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start